Winton Festival of Speed event schedule

Saturday 8 & Sunday 9 August 2015

SATURDAY 8 AUGUST 2015
Practice/Qualifying
9.00am: Regularity & Invited Cars 20 mins
9.20am: MG’s 20 mins
9.40am: Groups M, O Sports and Racing, FV racing 20 mins
10.00am: Group N 20 mins
10.20am: Groups Sa & Sb and Invited Cars 20 mins
10.40am: Formula Ford 20 mins
11.00am: Group Sc and Invited Cars 20 mins
11.20am HQ Racing 20 mins
11.40am: Groups P, Q & R Sports and Racing and Invited Cars 20 mins
12.00pm: Groups J, K, Lb and Invited Cars 20 mins
12.20pm: Shannons Show and Shine Parade 40 mins
Racing
1.00pm: Regularity & Invited Cars 20 mins
1.20pm: MG’s 10 laps
1.45pm: Formula Ford 15 laps
2.15pm: Groups M, O Sports and Racing, FV racing 10 laps
2.40pm: Groups Sa & Sb 10 laps
3.05pm: Groups J, K, Lb and Invited Cars 10 laps
3.30pm: Groups P, Q & R Sports and Racing and Invited Cars 10 laps
3.50pm: Group N 10 laps
4.15pm: HQ Racing 12 laps
4.40pm: Group Sc 10 laps
5.00pm: Close

SUNDAY 9 AUGUST 2015
Racing
9.00am: Regularity and Invited Cars 20 mins
9.20am: Group M, O Sports and Racing and FV Racing 10 laps
9.45am: Formula Ford 10 laps
10.10am: Group J, K, Lb and Invited Cars 10 laps
10.35am: Group Sc 10 laps
11.00am: Groups P, Q & R Sports and Racing and Invited Cars 10 laps
11.25am: Groups Sa & Sb 10 laps
11.50am HQ Racing 12 laps
12.20pm: MG Racing 8 laps
12.40pm: Group N 10 laps
1.00pm: Shannons Show and Shine Parade 30 mins
1.30pm: Regularity and Invited Cars 20 mins
1.50pm: Group S Tourist Trophy Race for Sa, Sb & Sc cars 15 laps
2.20pm: Group M,O Sports and Racing, FV racing 8 laps
2.40pm: Groups P, Q & R Sports and Racing and Invited Cars 8 laps
3.00pm: MG Racing 15 laps
3.30pm: Group J, K, Lb and Invited Cars 8 laps
3.50pm: Formula Ford 8 laps
4.10pm: HQ Racing 8 laps
4.30pm: Group N 8 laps
5.00pm: Close

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s